Izvor: Novosti
22.08.2024 u 09:35
0

TRAMP NA PRVOM SKUPU OD ATENTATA OGRAĐEN NEPROBOJNIM STAKLOM: Pojačane mere bezbednosti

REPUBLIKANSKI predsednički kandidat i bivši predsednik SAD Donald Tramp govorio je u sredu u Severnoj Karolini,

Republikanski predsednički kandidat i bivši predsednik SAD Donald Tramp govorio je u sredu u Severnoj Karolini, na prvom javnom skupu od kako je prošlog meseca ranjen u pucnjavi na mitingu u mestu Batler u državi Pensilvanija, a prostor oko govornice za kojom je stajao, bio je ograđen neprobojnim staklom.
U NAPADIMA NA GAZU 11 POGINULIH: U izraelskim napadima 11 mrtvih, većinom žene i deca

 

Nakon pucnjave u kojoj je Tramp pogođen u uho, jedan čovek poginuo, a dve osobe ranjene, tajna služba je izdala privremenu preporuku da bivši predsednik drži mitinge samo u zatvorenim prostorima, međutim prošle nedelje je saopšteno da će se na skupovima na otvorenom koristiti neprobojno staklo, prenosi Gardijan.

Trampov nastup u Severnoj Karolini deo je kontrakampanje tokom nedelje u kojoj se održava Demokratska nacionalna konvencija u Čikagu, navodi londonski dnevnik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter