Izvor: 24 sedam
25.07.2024 u 08:57
0

TRAMP OCENIO BAJDENOVO OBRAĆANJE NACIJI: Jedva razumljivo i jako loše

Dok se Bajden obraćao naciji, među onima koji su gledali bio je i Tramp

Republikanski predsednički kandidat, bivši predsednik SAD Donald Tramp saopštio je da je prvo obraćanje predsednika Džozefa Bajdena naciji nakon što je odlučio da odustane od trke za novi mandat, bilo “jedva razumljivo“ i “jako loše“.

– Govor pokvarenog Džoa Bajdena u Ovalnoj kancelariji bio je jedva razumljiv i jako loš – ocenio je Tramp na mreži Truth Social.

U objavi na društvenim mrežama, republikanac je dodao da su “pokvareni Džo“ i “lažljiva Kamala (Haris)“ sramota za Ameriku.

Dok se Bajden obraćao naciji, među onima koji su gledali bio je i Tramp, koji je gledao Bajdenovo desetominutno obraćanje iz svog aviona za kampanju dok je napuštao Severnu Karolinu posle mitinga.

Prema prvim fotografijama, Tramp je sa pažnjom slušao obraćanje. Trampov savetnik Kris Lasivita je međutim, naknadno na platformu Iks postavio drugačiju sliku na kojoj se vidi kako se bivši predsednik okrenuo u stranu i kako ne gleda kako Bajden govori.

 U Trampovom avionu. Hej Džo, otpušten si! – napisao je Lasivita, a prenosi VOA.

Predsednik SAD Džo Bajden obratio se naciji prvi put nakon što je odustao od trke za reizbor, podržao svoju potpredsednicu Kamalu Haris i istakao da “prepušta štafetu“ mlađim generacijama jer smatra da je to najbolji način da ujedini američke građane.

– Odlučio sam da je najbolji način da predam štafetu novoj generaciji. To je najbolji način da ujedinimo našu naciju – poručio je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter