Izvor: TANJUG
06.01.2021 u 22:19
0

TRAMP pozvao NACIONALNU GARDU da interveniše ispred Kapitol Hola! (FOTO)

Aktuelni američki predsednik Donald Tramp naredio je Nacionalnoj gardi iz država Merilend i Virdžinije da intervenišu na nasilnim protestima u Vašingtonu.

SAZNAJTE OVO

PREDSEDNIK VUČIĆ sa Hilandara poslao čestitku građanima Srbije (FOTO)

NOVI JAK POTRES KOD PETRINJE!

VUČIĆ STIGAO U HILANDAR: Monasi dočekali srpskog predsednika

MIĆUNOVIĆ OSTAJE IZA REŠETAKA! Određeno mu zadržavanje!

Predstavnica za štampu Bele kuće Kajli Mekenani saopštila je na svom Tviter nalogu da je predsednik Tramp pozvao na prekid nasilja i na mir.

CNN izveštava da je država Virdžinija poslala 200 pripadnika svoje policije, a iz kabineta guvernera te države Ralfa Nortama potvrđeno je i da je u toku mobilizacija pripadnika Nacionalne garde.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

VERNICI ŠIROM SRBIJE OBELEŽILI BADNJI DAN I BADNJE VEČE: Skromnije zbog KORONE!

CRNOGORCI slave Badnji Dan uz PESMU! Vijore se barjaci! (VIDEO)

Osumnjičeni za ubistvo dva pešaka se branio ĆUTANJEM!

HOROR NA BADNJI DAN: Mrtvi ljudi u porodičnoj kući u Kraljevu!

U međuvremenu se oglasio i aktuelni potpredsednik SAD Majk Pens, koji je evakuisan iz kongresnog zdanja u trenutku kada su demonstranti upali u zgradu Kongresa.



-Nasilje i destrukcija na Kapitol hilu moraju prestati i to moraju prestati odmah. Svako ko učestvuje u protestima mora poštovati naredbe policije i momentalno napustiti zgradu Kongresa-objavio je američki potredsednik na svom Tviter nalogu. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter