Izvor: Informer
14.07.2024 u 11:52
0

TRAMP SE NE PREDAJE: Napustio Pensilvaniju

Američke vlasti zatvorile su vazdušni prostor iznad Betel parka, odakle je Tomas Metju Kruks, osumnjičeni za napad na bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa na predizbornom mitingu u Batleru, u Pensilvaniji Federalna uprava za vazduhoplovstvo saopštila je da je vazdušni prostor zatvoren iz posebnih bezbednosnih razloga, prenosi Ej-Bi-Si njuz.

Federalni istražni biro identifikovao je 20-godišnjeg Tomasa Metjua Kruksa kao „subjekta umešanog“ u pokušaj ubistva bivšeg predsednika Donalda Trampa. U saopštenju FBI navedeno je da je Kruks iz Betel parka u Pensilvaniji, prenose mediji.

SNAJPERISTI NA KROVU SE TRGLI: Bili su šokirani kad su čuli hitac

Podsetimo, ripadnici Tajne službe evakuisali su Donalda Trampa sa predizbornog skupa u gradiću Batler u Pensilvaniji, nakon što se iz mase čulo nekoliko pucnja iz vatrenog oružja. Tramp, kojem su se oko uva i na licu videli tragovi krvi, prebačen u bolnicu. Napadač je ubijen. Jedna osoba iz publike ubijena, a još dve su zadobile teške povrede.

Agenti Tajne službe pomogli su Trampu da ustane i hitno ga izveli sa bine. Nakon što je ustao, na Trampovom licu mogla se videti krv. Republikanski kandidat na predstojećim predsedničkim izborima je izlazeći sa bine ponovo uzvikivao ka gomili sa podignutom pesnicom.

Osoba koja je pucala na skupu bivšeg predsednika i republikanskog kandidata Donalda Trampa ispalila je više hitaca sa „uzvišene pozicije“ izvan mesta gde se održavao miting pre nego što su ga agenti tajne službe neutralisali, saopštili su zvaničnici.

Tramp je u međuvremenu napustio Pensilvaniju i sleteo u Nju Džerzi, a svojim pristalicama u mejlu poručio je da se neće predati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter