Izvor: Telegraf.rs
07.11.2020 u 18:36
0

TRAMP SE OGLASIO: Bajden i njegovi medijski saveznici LAŽU!

Donald Tramp saznao je da je izgubio predsedničke izbore u Americi na golf terenu. Kako prenose strani mediji, on je danas napustio Belu Kuću i zaputio se u Virdžiniju. Tamo se nalazi njegov privatni golf klub i on je otišao još jutros oko 10.30 po lokalnom vremenu, dok su se glasovi još brojali.

BAJDEN, NOVI PREDSEDNIK SAD

PRVA PORUKA! Oglasio se Džo Bajden (VIDEO)

OVO JE NOVI PREDSEDNIK SAD Bajden – od najsiromašnijeg senatora do Bele kuće (GALERIJA)

KRAJ AGONIJE! Bajden predsednik SAD!

I TRAMP PROGLASIO POBEDU! Ubedljivi sam pobednik na izborima za predsednika (FOTO)

RAT NA POMOLU Izrael: Ako pobedi Bajden počinje krvavi sukob sa Iranom

I dok je Tramp igrao golf, pošto je preko tvitera proglasio sopstvenu pobedu, usledilo je ključno brojanje glasova u Pensilvaniji, koje se, na kraju, završilo u korist njegovog protivkandidata Džoa Bajdena.

Kako je preneo reporter koji je video Trampa, on je nadenuo kapu sa natpisom „Make America Great Again“ i cipele pogodne za golf.

Bajdenova pobeda obelodanjena je u medijima oko 17.25 sati po našem vremenu, a on je obezbedio 273 elektorska glasa, od 270 koliko mu je bilo potrebno za pobedu.

PROČITAJTE JOŠ

NOVA OPASNOST U SRBIJI Upravo stiglo važno saopštenje!

PRIZNALA KRIVICU: Policija upala i uhapsila Jovanu Jeremić dok je vodila jutarnji program! (VIDEO)

SRPSKE KAMIONDŽIJE ŠIKANIRAJU NA MAĐARSKOJ GRANICI Vozači: Mađari nas danima teraju kao kučiće, ne puštaju nas u Srbiju (VIDEO)

NOVO PRAVILO, POZNAT RAZLOG: Jaja u prodavnicama u Srbiji više neće biti u frižiderima

DA SE NAJEŽIŠ! U PODRUMIMA BOLNICA TELA MRTVIH U VREĆAMA: Teški pacijenti se LEČE na STOLICAMA

– Ameriko, ponosan sam što ste me odabrali da vodim našu veliku zemlju. Posao pred nama će biti težak, ali obećavam vam ovo: Biću predsednik svih Amerikanaca, bez obzira na to da li ste glasali za mene ili ne. Održaću veru koju ste uložili u mene – poručio je Bajden nakon proglašene pobede.

Predsednik SAD i predsednički kandidat republikanaca Donald Tramp poručio je da su izbori daleko od gotovih, prenosi Rojters.

– Svi znamo zašto Džo Bajden žuri da se lažno predstavi kao pobednik, i zašto se njegovi medijski saveznici toliko trude da mu pomognu: oni ne žele da se istina razotkrije – rekao je Tramp pošto je Džo Bajden proglašen 46. predsednikom SAD.

Najavio je da će njegov izborni štab početi postupak u vezi sa svojim slučajem na sudu u ponedeljak.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter