Izvor: Tanjug
07.11.2020 u 22:42
0

TRAMP SE VRATIO U BELU KUĆU!

Američki predsednik Donald Tramp vratio se danas posle podne u Belu kuću, nakon što je prethodni deo dana proveo igrajući golf na terenima svog golf kluba u Virdžiniji, javljaju americki mediji.

BAJDEN, NOVI PREDSEDNIK SAD

PRVA PORUKA! Oglasio se Džo Bajden (VIDEO)

OVO JE NOVI PREDSEDNIK SAD Bajden – od najsiromašnijeg senatora do Bele kuće (GALERIJA)

KRAJ AGONIJE! Bajden predsednik SAD!

I TRAMP PROGLASIO POBEDU! Ubedljivi sam pobednik na izborima za predsednika (FOTO)

RAT NA POMOLU Izrael: Ako pobedi Bajden počinje krvavi sukob sa Iranom

Tramp je iz automobila pozdravljao svoje pristalice i medijske ekipe.

AP navodi da se Trampova kolona vratila iz golf kluba u Virdžiniji putevima koji su uglavnom bili „očišćeni“ od drugih automobila i ljudi.

PROČITAJTE JOŠ

NOVA OPASNOST U SRBIJI Upravo stiglo važno saopštenje!

PRIZNALA KRIVICU: Policija upala i uhapsila Jovanu Jeremić dok je vodila jutarnji program! (VIDEO)

SRPSKE KAMIONDŽIJE ŠIKANIRAJU NA MAĐARSKOJ GRANICI Vozači: Mađari nas danima teraju kao kučiće, ne puštaju nas u Srbiju (VIDEO)

NOVO PRAVILO, POZNAT RAZLOG: Jaja u prodavnicama u Srbiji više neće biti u frižiderima

DA SE NAJEŽIŠ! U PODRUMIMA BOLNICA TELA MRTVIH U VREĆAMA: Teški pacijenti se LEČE na STOLICAMA

Ta agencija kaže i da su ga, kako se približavao Beloj kući, dočekali zvižduci i čula skandiranja okupljenih „Gubitnik, gubitnik“, dok je njegova kolona prolazila.

Si-En-En dodaje da je Tramp igrao golf u trenutku kada su ta televizijska mreža i drugi mediji objavljivali vesti o pobedi demokratskog kandidata Džozefa Bajdena na predsedničkim izborima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter