Izvor: Informer
14.07.2024 u 11:09
0

TRAMP ZA DLAKU IZBEGAO SMRT: Pojavio se snimak Trampa s leđa pre nego što je upucan!

Isplivao je snimak Donalda Trampa iz drugog ugla, iza leđa predsedničkog kandidata.

Donald Tramp juče je držao predizborni miting u Pensilvaniji, a onda su se čuli pucnji. Jedan od prisutnih uspeo je da snimi Trampa s leđa, gde se jasno vidi da je jednim slučajnim potezom izbegao sigurnu smrt.

OGLASIO SE OTAC ATENTATORA! CNN objavio šta je rekao o sinu

Naime, kako se na snimku može videti, dok je predsednički kandidat govorio začuo se pucanj, on se potom osvrnuo oko sebe, uhvatio za uvo, video krv, a zatim kleknuo i sakrio se iza bine kako bi se zaštitio.

Pripadnici Tajne službe ekspresno su izašli na pozornicu i svojim telima zaštitili Trampa, nakon čega su sišli sa bine, a okupljena masa zviždala je napadaču, a onda uzvikivala „USA, USA, USA“.

 

Podsetimo, pucnjava na Donalda Trampa se dogodila u subotu popodne na skupu u Batleru, Pensilvanija. Napadač, Tomas Metju Kruks, je ispalio više hitaca sa „izdignute pozicije“ van skupa pre nego što ga je ubila Tajna služba, saopštila je agencija. Izvori iz policije kažu da je napadač bio na krovu zgrade. Video snimci pokazuju kako je Tramp brzo odveden od strane obezbeđenja sa krvlju na licu.

Posetioci skupa opisali su posledice kao „pandemonijum“, sa opštom zbunjenošću. Neki su prvobitno mislili da su zvukovi bili vatromet, dok su drugi opisali da su videli ljude pogođene pucnjavom.

Tajna služba navela je da je incident rezultirao najmanje jednim ubistvom osobe iz publike, a da je dvoje ljudi kritično povređeno.

Portparol je rekao da je Tramp „dobro“, a Tajna služba je potvrdila da je bezbedan. Bivši predsednik je na društvenim medijima objavio da je pogođen metkom u „gornji deo desnog uveta“.

Više federalnih agencija sada je uključeno, sa FBI-jem na licu mesta. Zvaničnici za sprovođenje zakona istražuju pucnjavu kao mogući pokušaj atentata.

Predsednik Džo Bajden razgovarao je sa Trampom nakon pucnjave. Bajden je ranije rekao da je zahvalan što je Tramp bezbedan. Osudio je pucnjavu i pozvao na jedinstvo zemlje, rekavši: „Nema mesta u Americi za ovakav vid nasilja.“ Bajden se vraća rano u Belu kuću iz Delavera kako bi nastavio sa informisanjem o pucnjavi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter