Izvor: alo
03.07.2024 u 19:03
0

„TRAMP ZAPOČEO PREGOVORE SA PUTINOM“ Šta će ko da zadrži? Oglasio se i Zelenski

Rat u Ukrajini – 861. dan. Nastavljene su žestoke borbe ukrajinske i ruske vojske u regionu Harkova i Donjecka. Tokom noći je iznad teritorije Rusije uništeno 10 dronova, kao i dva pomorska drona koja su se kretala ka crnomorskoj luci u Novorusiji. SAD su obećale da će uskoro poslati vojnu pomoć Kijevu, vrednu 2,3 milijarde dolara. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski ocenio je posetu mađarskog premijera Kijevu kao jasan signal o važnosti jedinstva u Evropi.

RUSIJA NANIŠANILA NATO KOMANDNE CENTRE! Putinov savetnik otkriva koje mete ciljaju!

Politiko: Tramp pregovara s Putinom – koliko može da zadrži ukrajinske zemlje

Kandidat za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp pregovara s ruskim liderom Vladimirom Putinom o tome koliko ukrajinske zemlje Kremlj može da zadrži za sebe, piše Politiko, pozivajući se na dva stručnjaka za nacionalnu bezbednost.

Kako se navodi u članku, Tramp razmatra sporazum prema kojem bi se NATO obavezao da se neće širiti na Ukrajinu i Gruziju i pregovara sa Putinom o tome „koliko ukrajinske teritorije Moskva može da zadrži“.

Ruske trupe granatirale selo Borova u Harkovskoj oblasti

U ruskom granatiranju sela Borova, okrug Izjum, u oblasti Harkov, poginuo je jedan muškarac, a još dve osobe su povređene, saopštio je Oleg Sinegubov, šef Harkovske OVA.

Dok je Orban bio u Kijevu, Sijarto razgovarao sa Lavrovom

Mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto razgovarao je telefonom sa šefom ruskog ministarstva spoljnih poslova Sergejem Lavrovom u vreme kada se mađarski premijer Viktor Orban sastao sa ukrajinskim predsednikom Vladimirom Zelenskim u Kijevu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter