Izvor: NOVOSTI
12.05.2024 u 13:24
0

TRI POLICAJCA HOSPITALIZOVANA NAKON RANJAVANJA U ATLANTI: Tokom oružanog sukoba jedan od napadača likvidiran

TRI policajca iz Atlante hospitalizovana su sa prostrelnim ranama, a jedan osumnjičeni je likvidiran tokom oružanog sukoba koji se dogodio u subotu uveče u komercijalnoj zoni na ulici Ferbanks, saopštile su lokalne vlasti.

– Policajci su u subotu u 17.15 odgovorili na dojavu o naoružanom muškarcu u ulici Ferbanks, ali u ulici Desoto su se susreli sa muškarcem koji je držao pištolj i nož –  rekao je na konferenciji za novinare šef policije Atlante Darin Širbaum, prenosi AP.

Prema njegovim rečima tokom tog susreta došlo je do vatrenog okršaja koji je rezultirao ranjavanjem trojice policajaca.

Napadač sa vatrenim oružjem je tokom razmene vatre likvidiran – rekao je Širbaum i potvrdio da policija još nije identifikovala ubijenog muškarca, kao i da po svemu sudeći u napad nije bio uključen niko drugi.

 

ZAHAROVA OŠTRO O EVROVIZIJI: Nadmašena SVAKA ORGIJA i veštičarenje! ŽESTOKO UDARILA I NA BEJBI LAZANJU

 

Jedan policajac je ranjen u rame, drugi u nogu, a treći je zadobio površinsku ranu, preneli su lokalni mediji.

– Očekuje se da će dvojica policajaca biti podvrgnuta hirurškom zahvatu – rekao je Širbaum i dodao da će istragu preuzeti Istražni biro savezne države Džordžije.

Gradonačelnik Atlante Andre Dikens rekao je da je razgovarao sa policajcima u bolnici i potvrdio da su bili „budni i svesni“.

– Još jednom vidimo da oružje nanosi štetu našim zajednicama – rekao je Dikens tokom konferencije za novinare ispred bolnice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter