Izvor: Tanjug
30.07.2021 u 16:16
0

U ITALIJI SE SVE VIŠE ŠIRI DELTA SOJ!

 Izuzetno zarazan delta soj korona virusa je sada dominantan u Italiji, saopštio je danas italijanski Nacionalni institut za zdravlje (IŠ).

Naime, podaci zaključno sa 20. julom su pokazali da je taj soj potvrđen kod 94,8 odsto slučajeva.

VAŽNO:

VUČIĆ U VELIKOJ PLANI: Ponosan sam – Imamo preko 80.000 gradilišta u ovom trenutku i NAJJEFTINIJU ELEKTRIČNU ENERGIJU U EVROPI! (VIDEO)

ĐOKOVIĆ OSTAJE BEZ ZLATNE MEDALJE

SAVETNIK ZA ISTRAGE U „VIKEND JUTRU“: Mafijaši NAMEŠTAJU PRIČU da bi se politički udarilo na predsednika Vučića!

MALI O NOVOJ POMOĆI ZA GRAĐANE: Sistem za prijavljivanje, i kada možemo da očekujemo novac na računima!

U prethodnom takvom istraživanju na osnovu podataka od 22. juna, delta soj je bio potvrđen kod samo 22,7 odsto slučajeva, podsećaju mdiji.

Nasuprot tome, alfa soj je činio 3,2 odsto slučajeva zaključno sa 20. julom, u odnosu na prethodnih 57,8 odsto.

– Očekuje se brzo širenje sada već dominantne delta varijante i u skladu sa evropskim podacima, od suštinskog je značaja da se nastavi sistematsko praćenje slučajeva i da se ciklus vakcinacije završi što je brže moguće-rekao je predsednik IŠ-a Silvio Brusafero.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter