Izvor: 24SEDAM
23.09.2024 u 12:30
0

U RIMU SE SRUŠIO NADVOŽNJAK: Samo su potonuli (VIDEO)

Još uvek nije jasno koji je uzrok nezgode

Nadvožnjak na periferiji Rima srušio se u nedelju pod teretom dva bagera, koji su ga demontirali. Prema prvim informacijama, niko od radnika nije teže povređen, prenosi italijanski medij „Il Messaggero“.

Naime, do incidenta je došlo tokom noći subota na nedelju, kada su dva bagera sa dizalicama demontirala nadvožnjak, te su usled radova, potonuli.

U urušavanju mosta, vozač je lakše povređen, prevezen u bolnicu, ali je ubrzo i pušten na kućno lečenje. Na mestu nezgode bile su prisutne dežurne službe.

Uzroci urušavanja, koje se dogodilo oko jedan sat posle ponoći, još uvek nisu jasni.

Deo auto-puta između Torenove i spoja sa Velikim kružnim putem u Rimu bio je zatvoren u oba smera u trenutku urušavanja nadvožnjaka, upravo kako bi se omogućili radovi na rušenju, koji je trebalo da budu završeni do 7 sati ujutru uz ponovno otvaranje saobraćaja na auto-putu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter