Izvor: Alo
23.07.2024 u 13:57
0

UBIJEN KOMANDANT U VAZDUŠNOM NAPADU: Vojska se hitno oglasila!

Izraelska vojska (IDF) objavila je snimak jutrošnjeg napada dronom u gradu Tulkaremu na Zapadnoj obali, u kojem je ubijeno nekoliko palestinskih naoružanih napadača, uključujući najviše komandante Hamasa i Brigade mučenika al-Aksa.

Među ubijenima je bio i Ašraf Nafeh, koji je bio komandant Hamasa u Tulkaremu, prenosi Tajms of Izrael. IDF je takođe naveo da je Nafeh bio odgovoran za pripremu i postavljanje eksplozivnih naprava protiv trupa, kao i za učešće u drugim napadima.

Nafeh je bio uključen i u regrutaciju pripadnika Hamasa i bio je u kontaktu sa zvaničnicima Hamasa u inostranstvu, navedeno je. Među poginulima je i Muhamed Avad, takođe poznat kao Abu Abdo, komandant Brigada mučenika al-Aksa u Tulkaremu.

DANAS U NIŠU RADI 22 LJUDI VIŠE NEGO PRE 10 GODINA: Vučić položio kamen temeljac za novu fabriku

Navedeno je da je Avad učestvovao u napadima i prikupljanju novca za terorističke aktivnosti u Tulkaremu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter