Izvor: Kurir.rs
07.10.2024 u 16:19
0

SUDIJA I NJEGOVA SUPRUGA PRONAĐENI MRTVI! Ubijen čak i pas

Ubistvo i samoubistvo u Kardifu

Stariji bračni par pronađen je mrtav u svom domu u Kardifu, a policija sumnja da je u pitanju ubistvo i samoubistvo.

Ono što je komšije najviše šokiralo, prema pisanju britanskih medija, je to što je pored njihovih tela pronađen ubijen i njihov pas rase koker španijel.

PRORUSKI HAKERI U AKCIJI: Napali su sajtove državnih institucija u Belgiji

Tela bivšeg ragbi sudije i varioca Stiva Džefrisa (74) i njegove supruge Kristine (72) otkrivena su nakon što su se na imanju čula tri „glasna praska“.

Komšije su kontaktirale ćerku para jer ih nisu videli neko vreme da šetaju psa, a nju je dočekao jeziv prizor.

Komšija, koji nije imenovan, rekao je da dobro poznaje par, te da policija nema osumnjičene i da se veruje da je u pitanju „ubistvo iz milosrđa“.

Njegova supruga je koristila invalidska kolica i znalo se da joj je zdravstveno stanje bilo sve gore i gore, a pretpostavlja se da je on ubica.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter