Izvor: Informer
16.05.2024 u 19:12
2

UDARNO! Zapad kapitulirao?! Šok vest iz SAD: Kijev pada za tri meseca

Ukrajina bi mogla da pretrpi poraz na frontu u roku od tri meseca, sugerisao je bivši obaveštajni oficir Oružanih snaga SAD Toni Šafer u intervjuu za Jutjub kanal Judging Freedom.

– Pokušavam da budem realan, verovatno ćemo videti pad Kijeva za oko tri meseca Rusi su napravili ogroman napredak.

Prema rečima bivšeg obaveštajca, ukrajinske oružane snage neće moći da zaustave napredovanje ruske vojske.

UKRAJINCI SE KLELI U NJIH, KAD ONO… PUTIN DOBIJA AMERIČKO ORUŽJE: Progovorila službenica CIA

– U ovom trenutku nema više opcija, jedino na šta Bajdenova administracija računa je da će do neizbežnog pada Ukrajine doći posle 4. novembra – zaključio je Šafer.

Ranije, 3. maja, Ministarstvo odbrane saopštilo je da grupe ruskih trupa nastavljaju da prodiru u sistem neprijateljskih uporišta duž cele linije borbenog dodira, a jedinice Oružanih snaga Ukrajine bezuspešno pokušavaju da se drže pojedinačnih linija

Ministarstvo je u utorak saopštilo da je ruska vojska napredovala dublje u odbranu ukrajinskih oružanih snaga u oblasti Harkov.

Ruska vojska već nekoliko dana aktivno napreduje u oblasti Harkova. Odeljenje je 12. maja objavilo oslobađanje naselja Borisovka, Ogurcovo, Pletenevka, Pilnaja i Strelečja. U ponedeljak je postalo poznato da je vojska preuzela kontrolu nad Gatišćem, Krasnojem, Morohovcem i Olejnikovom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “UDARNO! Zapad kapitulirao?! Šok vest iz SAD: Kijev pada za tri meseca”

  1. Svi smo mislili da ce ovaj sukob u Ukrajini trajati jedan mesec , ko je tad znao da je Nato od 2016 kako kaze Angela Merkel pumpala oruzje u Ukrajinu , naisli Nato zlikovci na tvrd Orah , moju Zemlju su bombardovali 80 dana .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter