Izvor: Tanjug
19.11.2022 u 15:48
0

Ukrajina će proizvoditi oružje sa najmanje šest država članica NATO: „Stvaramo zajednička odbrambena preduzeća!“

Ukrajinski državni koncern za oružje Ukroboronprom saopštio je da će zajedno proizvoditi i razvijati teško naoružanje i vojnu opremu sa najmanje šest država članica NATO-a, uključujući Poljsku, Češku, Francusku, Dansku i još nekoliko sa kojima su potpisani ugovori o neotkrivanju podataka.

„Stvaramo zajednička odbrambena preduzeća, gradimo linije za proizvodnju municije zatvorenog ciklusa, zajednički proizvodimo oklopna vozila i višestruke raketne sisteme i zajednički razvijamo novo oružje visoke tehnologije i za to koristimo postojeće objekte i novoizgrađene na sigurnim mestima“, saopštio je Ukroboronprom, objavio je Juromajdan pres.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ukroboronprom je naveo da je pokrenuo proizvodnju municije kalibra 122 i 152 mm, kao i mina 120 mm po NATO tehnologiji, što bi, kako je istaknuto, trebalo da smanji zavisnost Ukrajine od artiljerijske isporuke iz inostranstva.

Generalni direktor britanske službe bezbednosti MI5 Ken Mekalum predstavio godišnji izveštaj: „Rusija nastavlja da koristi širok spektar remetilačkih taktika!“

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter