Izvor: Kurir.rs
11.11.2022 u 14:11
0

UKRAJINCI UŠLI U CENTAR HERSONA: Građani se okupljaju, zastavama dočekuju ukrajinsku vojsku!

Ukrajinske oružane snage stigle su do centra grada Hersona, nakon što je ruska vojska objavila da se povukla iz tog strateški važnog grada na jugu.

RUSIJA NE NAPUŠTA SVOJ NAROD, NIKO NEĆE PREDATI HERSON ZAUVEK: „Cilj je da se vodi dugotrajan rat i iscrpljuje protivnik?“

Član regionalnog saveta Hersona rekao je Rojtersu da je skoro ceo grad pod kontrolom ukrajinskih oružanih snaga. Stanovnicima se savetuje da ostanu kod kuće dok traju pretrage da li u gradu još ima ruskih vojnika.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Građani Hersona postavili zastave, dočekuju ukrajinsku vojsku

Društvenim mrežama šire se fotografije iz Hersona na kojima se vide zastave Ukrajine i građani koji dočekuju pripadnike Oružanih snaga Ukrajine.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter