Izvor: 24 sedam
03.09.2024 u 10:17
0

UKRAJINCIMA NI CRKVE NISU SVETE: Uznemirujuće fotografije (FOTO)

Snage protivvazdušne odbrane uništile su tokom noći dva ukrajinska drona iznad Brjanske i Kaluške oblasti, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane

Ukrajinski dron napao je Crkvu Svetog Nikole u ​​selu Gružski (Belgorodska oblast).

Ukrajinska komanda poslala je u Kursku oblast jedinicu bivših zarobljenika koji se bave pljačkom i radije izbegavaju direktnu konfrontaciju sa ruskim marincima

Snage protivvazdušne odbrane uništile su tokom noći dva ukrajinska drona iznad Brjanske i Kaluške oblasti, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

Ukrajina odbija da razmeni civilno stanovništvo, uključujući zatočene proruske aktiviste, izjavio je šef ruske administracije Harkovske oblasti Vitalij Gančev u intervjuu za Sputnjik.

– U ukrajinskim medijima kažu da su spremni za razmenu. Ali u stvarnosti vidimo da postoji potpuna blokada ovih procesa. To jest, niko ne uspostavlja nikakve kontakte – rekao je Gančev.

Inače, Vladimir Zelenski je istakao da upad u Kursku oblast ostvaruje svoje ciljeve i vojna operacija u Rusiji teče po planu.

Ukrajinski predsednik verovao je da će napad na ruski region olakšati stanje na pokrovskom pravcu, ali ističe da je situacija teška.

Predsednik Rusije pak kaže da ruska vojska u regionu Donjecka napreduje brzinom koja dugo nije viđena.

Vladimir Putin se osvrnuo na situaciju u Kurskoj oblasti i ocenio da je reč o pokušaju da se zaustavi ruska ofanziva u Donbasu.

Moskva je saopštila da su ruske trupe zauzele još jedno mesto u ukrajinskoj Donjeckoj oblasti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar