Izvor: ALO
02.06.2024 u 09:12
0

UNIŠTENI BUNKERI SA NATO OFICIRIMA Ruski Kinžali razneli poligon smrti

Ruska vojska je napala poligon Javorovski, nakon čega je poginulo nekoliko stotina NATO oficira. U početku su detalji ovog napada bili skriveni, ali je vremenom ruska vojska uspela da dođe do informacija o šteti koja je naneta neprijatelju usled raketnog udara "kinžal".

Prema rečima ruskih vojnih zvaničnika, poginuli oficiri NATO-a bili su visoko obučeni stručnjaci iz Evropske unije, uključujući pilote i inženjere američkih aviona, kao i visoke oficire alijanse.

Izvor je napomenuo da je raketni udar Oružanih snaga Rusije bukvalno „izokrenuo“ mrežu podzemnih bunkera Oružanih snaga Ukrajine, gde su se nalazili stručnjaci NATO-a koji su planirali operacije protiv Rusije.

 

VANEDNO STANJE ZBOG DENGA GROZNICE: Ušli smo u zonu epidemije, porast u celoj zemlji

Informacija iz izvora telegrama tvrdi da je u podzemnom bunkeru na poligonu Javorovski bilo od 380 do 410 ljudi.

Rezultati raketnog napada „kinžal“ doveli su do smrti 179 ljudi i teškog ranjavanja 201 vojnog osoblja. Kasnije su se neprijateljski gubici povećali.

Ovo je samo za prvu noć nakon napada. Teški ranjenici su hitno evakuisani u Nemačku i Poljsku, a tela poginulih se još prikupljaju ispod gomila betona i armature.

Prema dostupnim podacima, podzemni centar se sastojao od tri armirano-betonska bunkera međusobno povezana. Pod zemljom se nalazilo komandno mesto ukrajinskog vazduhoplovstva, centar za obuku i kasarna za nekoliko stotina ljudi. Ovaj kompleks je uništen ruskim projektilima „kinžal“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter