Izvor: Alo
02.06.2024 u 18:38
0

UPOZORENJE ZA VELIKU BRITANIJU! Zatvarajte prozore i vrata

Najmanje deset vatrogasnih vozila bori se sa ogromnim požarom u centru Birmingema, u zapadnom Midlandsu, a građanima je rečeno da izbegavaju ovo područ

Stanovnicima je rečeno da izbegavaju oblast Birmingema gde je izbio veliki požar, koji je u vazduh izbacivao guste oblake crnog dima.

Veruje se da je požar izbio na parkingu, iako nije potvrđeno.

MOĆNA NATO ZEMLJA SE OKREĆE PUTINU?! Američki pukovnik otkrio detalje

Trenutno nije poznato šta je izazvalo požar, iako su neki ljudi na društvenim mrežama prijavili da su čuli „eksplozije“.

Portparol Vatrogasne i spasilačke službe Zapadnog Midlanda rekao je: „Trenutno imamo veliki broj vatrogasaca koji se bave požarom u Njutaunu u Birmingemu. Molimo izbegavajte tu oblast.

– Deset ekipa trenutno prisustvuje incidentu. Savet je da zatvorite sve prozore i vrata.“

Vatra je podigla crni dim u vazduh iznad grada. Autobusi su preusmjereni iz te oblasti jer požar i dalje besni.

Jedan svedok je rekao za Birmingem Lajv: „Ne znam šta se dogodilo, ali se veoma brzo proširio. Dim je svuda. Živim iza ugla“, prenosi bitanski Mirror.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter