Izvor: Alo
31.08.2024 u 21:46
0

URNEBESNI SNIMAK BORBE ZA PARKING MESTO: Situacija se usijala, vozač udara ženu kolima…

Video snimak koji prikazuje žestoku svađu između žene koja pokušava da čuva parking mesto za svoju ćerku i vozača koji očajnički želi da parkira postao je viralan.

Žena, nepomična na svom mestu, stalno je ponavljala da čuva parking mesto „za njenu ćerku“, što je razbesnelo vozača.

SJEDINJENE DRŽAVE SU JASNO STAVILE DO ZNANJA DA… Kijev ne treba da očekuje velike isporuke raketa ATACMS

Situacija je brzo eskalirala, njih dvoje su razmenili uvrede, a vozač je otišao toliko daleko da je udario, gurnuo ženu svojim automobilom kako bi je naterao da se pomeri.

Na sreću, žena nije teže povređena, a prolaznici su joj pritrčali u pomoć.

 

Potom se „uključila“ i ćerka gospođe koja je čuvala mesto, dok je, prema saznanjima, u incident umešana i supruga vozača, koja je pokušala da pronađe svedoke da dokaže da njen suprug nije udario ženu.

U opisu snimka nije navedeno ni mesto ni vreme ovog incidenta.

Ovaj incident ukazuje na poteškoće sa kojima se vozači suočavaju u svakodnevnom životu, ali i ljubaznosti i poštovanja prema drugim učesnicima u saobraćaju, piše grčki medij Pronjuz.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter