Izvor: Sputnjik
09.07.2021 u 20:08
0

VAŽAN RAZGOVOR PUTINA I BAJDENA: Glavna tema bezbednost

Ruski predsednik Vladimir Putin i američki lider Džozef Bajden razgovarali su telefonom, saopštila je Bela kuća. Teme razgovora su bile sajber bezbednost i Sirija.

Američki lider je saopštio da će Vašington preduzeti sve neophodne mere kako bi zaštitio svoj narod i infrastrukturu od sajber pretnji i zatražio od Rusije da spreči delatnost hakera na svojoj teritoriji.

PROČITAJTE JOŠ:

NAVIJAČKI OBRAČUN NA DORĆOLU! Napadnut Kimi, bivši vođa navijača Partizana

PREMIJERKA BRNABIĆ PORUČILA: Odluka o rudniku Jadar tek kada bude gotova Studija o uticaju na životnu sredinu

BRZA REAKCIJA POLICIJE! Nakon teške saobraćajne nesreće uhapšen vozač autobusa

– Predsednik (Džo Bajden) je jasno dao do znanja da predsednik (Vladimir) Putin treba da preduzme mere kako bi se osujetio rad hakerskih grupa. Znamo da (hakeri) REvil funkcioniše u Rusiji i drugim državama sveta. Nemamo drugih informacija, niti novih informacija da je vlada Rusije usmeravala ove napade – navodi se u saopštenju Bele kuće.

Pored toga, Putin i Bajden su visoko ocenili rad timova dve države o Siriji, nakon samita Rusije i SAD u Ženevi koji je rezultirao usvajanjem rezolucije o nastavku pružanja prekogranične humanitarne pomoći Siriji.  Razgovor je trajao oko sat vremena.

Kremlj je potvrdio da su dva lidera razgovarala i da spremaju saopštenje tim povodom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter