Izvor: TANJUG
02.11.2022 u 23:06
0

VEČERAS VELIKO VANDREDNO OBRAĆANJE BAJDENA: Šta će to poručiti NACIJI nekoliko dana pre IZBORA“

Predsednik SAD DŽozef Bajden večeras će se vanredno obratiti naciji na temu američke ekonomije, inflacije, ali će upozoriti i na finalne dane uoči međuizbora 8. novembra, gde će poručiti da je demokratija ugrožena, javlja AP.

„Nikada svetu nije bilo bitnije ko će voditi Ameriku, kao što je to sada važno, od vodeće svetske sile sve zavisi“, u emisiji „TEMA DANA“ na TV HAPPY!

Bajden namerava da stavi fokus na Trampov slogan MAGA (Učinimo ponovo Ameriku velikom), a izraziće zabrinutost na potencijalno političko nasilje, dodaje američka novinska agencija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On će se večeras obratiti iz Junion Stejšna, koji se nalazi nekoliko blokova od Kapitola, saopštila je Bela kuća.

– Tu je blizu Kapitol, jer na tom mestu je pokušana da se sruši naša demokratija 6. januara 2021. godine, rekla je visoka savetnica u Beloj kući Anita Dan, aludirajući na nerede koje su izazvale Trampove pristalice uvereni da su izbori za predsednika SAD bili namešteni.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter