Izvor: KURIR
15.06.2024 u 16:33
1

VELIKI SKANDAL NA ULICAMA DORTMUNDA: Navijači Albanije patroliraju sa zastavom UČK – veličaju VELIKI ALBANIJU i vređaju SRBE!

Fudbaleri Italije i Albanije zatvoriće program drugog dana takmičenja na Euru utakmicom u B grupi na stadionu „Signal Iduna Park“ u Dortmundu.

Navijači su okupirali ulice ovog nemačkog grada, te ogrnuti zastavama patroliraju trgom.

Međutim, ono što nam je zapalo za oko jesu navijači Albanije koji nose zastave terorističke organizacije UČK, veličaju „Veliku Albaniju“, uzvikuju „Kosovo je Albanija“ i vređaju Srbe.Pale se baklje, a preko ozvučenja vođa navijača diktira šta će se skandirati iz minuta u minut…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “VELIKI SKANDAL NA ULICAMA DORTMUNDA: Navijači Albanije patroliraju sa zastavom UČK – veličaju VELIKI ALBANIJU i vređaju SRBE!”

  1. Šta reći za happy televiziju, gdin Marić da nešto više naući o tom kako se ponašati sa sagovornicima koje dovodi u emisiju , koju on vodi. Da dozvoli sagovorniku da završi misao, a ne da ga prekida u pola rečenice. Publika u Ćirilici je nezainteresovan za tematiku, drema, jedva drži oči otvorene. Čsst izuzetcima. Režija emisije takve osobe gura u prve redove.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter