Izvor: alo
21.06.2024 u 17:18
2

VLADIMIR PUTIN PRIČA VICEVE: Najbolji vicevi predsednika Rusije koje retko ko zna

Vladimir Putin: Duhovita strana lidera Rusije

Vladimir Putin, moćni lider Rusije, često je prikazivan kao ozbiljan i beskompromisni političar koji voli ekstremne sportove. Međutim, malo ljudi zna da Putin ima i svoju duhovitu stranu, te da rado priča viceve. Nedavno je zabeležen trenutak u kojem je Putin podelio nekoliko viceva, iznenađujući mnoge svojom humorističkom veštinom.

Jedan od viceva koji je Putin podelio glasi: „Znate li onaj o jednom jedinom vojniku u izraelskoj vojsci? A onaj o špijunu koji želi da se preda?“ Ovo je samo jedan primer Putinove sklonosti ka humoru, koju retki imaju priliku da vide.

 

 

Ovaj neočekivani potez lidera Rusije jasno pokazuje da iza njegove ozbiljne političke fasade postoji i druga strana – ona koja ume da nasmeje ljude i pokaže da političari takođe mogu biti duhoviti i opušteni.

RUSKA VOJSKA PREUZIMA INICIJATIVU NA ČITAVOM FRONTU: Doslovno smanjujemo borbeni potencijal protivnika kaže Belousov

Iako je poznat po svojoj političkoj moći, Putin je takođe poznat i po svojoj strasti prema ekstremnim sportovima. Ovaj neobični spoj političara i avanturiste često iznenađuje javnost. Putin se često može videti u akciji, bilo da je u pitanju vožnja konjem, ronjenje ili borilačke veštine. Njegova ljubav prema ekstremnim sportovima dodatno doprinosi njegovom kompleksnom i intrigantnom liku.

Još jedna neobična karakteristika Vladimira Putina jeste njegovo pokazivanje tela u javnosti. Njegove fotografije bez majice, na kojima se može videti njegova izuzetna fizička kondicija, često su predmet medijske pažnje. Ovo ponašanje dodatno doprinosi njegovom enigmatičnom imidžu i čini ga jednim od najfascinantnijih političara današnjice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “VLADIMIR PUTIN PRIČA VICEVE: Najbolji vicevi predsednika Rusije koje retko ko zna”

  1. Meni je najbolji kad pred Angelom Merkel prica neki vic i kaze: jedino sto vam je sigurno prve bracne noci je da cete biti dobro izje…. Vjerujem da se tu krila skrivena poruka koju vecina nije bila primjetila i kao sto vidimo bio je u pravu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter