Izvor: alo
19.05.2024 u 17:31
0

VOJSKA, DRONOVI, RENDŽERI I PSI TRAŽE PREDSEDNIKA IRANA Agencija javila da je Raisi živ, ALI…

Helikopter sa iranskim predsednikom Ebrahimom Raisijem srušio se tokom posete severnom regionu i njegovo stanje je trenutno nepoznato

Letelica, u kojoj je bio i ministar spoljnih poslova Hosein Amir Abdolahjan, pala je u provinciji Istočni Azerbejdžan i ekipe hitne pomoći do sada nisu uspele da dođu do nje zbog magle, saopštila je IRNA.

Nejasno je kakav je tačan status Raisijevog helikoptera. Dvadeset spasilačkih timova i bespilotne letelice poslato je na područje gde je pao helikopter.Kako javlja IRNA, vojska, dronovi, rendžeri i spasilački psi su uključeni u potragu blizu azerbejdžanske granice, ali problem pravi slaba vidljivost.

NEIZVESNOST RASTE! SVI POKUŠAJI SU OPSTRUIRANI SA NEPRISTUPAČNIM TERENOM: Spasioci ne odustaju (VIDEO)

U međuvremenu, objavljena je i poslednja fotografija predsednika Irana pre nesreće.

Nakon što je objavila vest da je predsednik u dobrom stanju i da putuje ka granici automobilom, agencija Mehr ju je nedugo zatim i povukla, a sada se govori o „teškom sletanju“ helikoptera.

Iran poseduje i helikoptere ruske proiztvodnje Mi-17. Jedan od njih je imao udes 23. februara kada je poginuo visokopozicionirani sluzbenik ministarstva sporta Ismail Ahmadi, dok je ministar Hamad Sajadi povređen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter