Izvor: Alo
27.08.2024 u 22:24
0

VREME JE DA SE STVORI SVEMIRSKA NACIONALNA GARDA: Ronald Regan je OVO želeo pre mnogo godina

BIVŠI američki predsednik i republikanski predsednički kandidat Donald Tramp rekao, izlažući svoje vojne planove, da će formirati nacionalnu gardu Svemirskih snaga i da će Ameriku zaštititi „gvozdenom kupolom“.

On se obraćajući se u ponedeljak na konferenciji Nacionalne garde na američkoj konferenciji u Detroitu, pohvalio time što je za vreme prvog mandata stvorio Svemirske snage, koje danas predstavljaju šestu granu američke vojske a osnovane su 2019. godine kako bi američku imovinu u svemiru zaštitile od rusko-kineske pretnje.

PUBLIKA GLEDALA I VRIŠTALA: Pred kraj tačke, medved ga napao i rvao se sa njim

– Jedno od dostignuća mog prvog mandata na koja sam najponosniji bilo je stvaranje Svemirskih snaga, prvog novog roda oružanih snaga u više od 70 godina; to je velika stvar. Sada kada su Svemirske snage pokrenute i rade, došlo je vreme da se stvori svemirska nacionalna garda kao primarna borbena rezerva američkih svemirskih snaga, rekao je Tramp.

On je takođe obećao da će izgraditi protivraketni sistem sličan izraelskom sistemu protivvazdušne odbrane „gvozdena kupola“, koji je sposoban da presreće rakete kratkog dometa.

-I mi ćemo izgraditi veliku ‘gvozdenu kupolu’ oko naše zemlje, za odbranu od raketa. Znate, bivši predsednik Ronald Regan je ovo želeo pre mnogo godina, ali u tom trenutku nismo imali tehnologiju. Ali sada imamo tehnologiju, rekao je Tramp, a prenosi „Hil“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter