Izvor: Alo
28.05.2024 u 09:29
0

ZAHAROVA: „Za porodicu Šolca to je, izgleda, postalo tradicija – da se smeju na reč ‘genocid'“

Smejanje na reč „genocid“ je već postaje tradicija za porodicu nemačkog kancelara Olafa Šolca, izjavila je zvanična predstavnica Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.

Zaharova je reagovala jer su prve dame Francuske i Nemačke Brižit Makron i Elke Budenbender fotografisane su kako se smeju ispred spomen obeležja Holokausta u Berlinu.

– Dok su prolazile pored kamenih ploča u znak sećanja na ubijene Jevreje, supruge šefova država Brižit Makron i Elke Budenbender su se smejale, ne zna se šta ih je nasmejalo – piše nemački Blid.

– Supruge lidera Francuske i Nemačke zakikotale su se prilikom posete spomeniku žrtvama Holokausta u Berlinu. Za porodicu Šolca to je, izgleda, postalo tradicija – da se smeju na reč ‘genocid’. Isto tako je postupio Olaf Šolc kada su ga pitali o istrebljivanju stanovnika Donbasa koje je sprovodio kijevski režim“, napisala je Zaharova na Telegramu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter