Izvor: ALO
09.06.2024 u 14:38
0

ZAPAD JE RAZUMEO PUTINA PORUČUJE LAVROV:“Ima tamo još pametnih ljudi!

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov izjavio je danas da su zemlje Zapada razumele predsednika Vladimira Putina kada je govorio o mogućim isporukama ruskog oružja u druge regione sveta kao odgovor na slanje oružja sa Zapada Ukrajini.

„Ne sumnjam da su čuli, Ne sumnjam da će razumeti. Tamo još ima ljudi koji znaju da analiziraju, a ne bave se samo eskalacijom da bi ugodili svom radikalnom biračkom telu uoči neke predizborne kampanje. Mislim da su razumeli i izvukli zaključke“, poručio je Lavrov.

Ruski ministar je napomenuo da je reč o „simetričnom odgovoru“.

AUSTRIJA UPOZORAVA DA SE NE PRELAZE GRANICE:Crvene linije su pređene, Beč ne treba da se meša

 

„Ako naoružavate našeg neprijatelja, onda ćemo sami odlučivati kako da odgovorimo na vaše neprijateljske akcije“, upozorio je Lavrov, prenose RIA Novosti.

Putin je u petak tokom obraćanja na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu (SPIEF) kazao da isporuke oružja Ukrajini predstavljaju direktno učešće Zapadnih zemalja u ratu protiv Rusije.

On je tada istakao da Moskva zadržava pravo da postupi na sličan način, uključujući isporučivanje oružja dugog dometa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter