Izvor: Kurir
27.08.2024 u 22:28
0

ZAŠTO BIH VODIO DEBATU SA NJOM: Tramp pretio da se povlači iz kampanje

Predsednički kandidati, Kamala Haris i Donald Tramp, dogovorili su se da će održati debatu 10. septembra.

Debata će biti održana na televiziji ABC.

VREME JE DA SE STVORI SVEMIRSKA NACIONALNA GARDA: Ronald Regan je OVO želeo pre mnogo godina

– Postigao sam dogovor sa radikalnim levim demokratama za debatu sa drugaricom Kamalom Haris. Emitovaće se uživo na ABC lažnim vestima, daleko najodvratnijoj i najnepravednijoj televiziji u ovoj delatnosti, u utorak, 10. septembra, u Filadelfiji, Pensilvanija.

Pravila će biti ista kao i na poslednjoj debati na CNN, za koju se činilo da je dobro funkcionisalo sve osim ​​možda za pokvarenog Džoa Bajdena. Debata će biti stojeća, a kandidati ne mogu donositi beleške ili varalice. ABC nam je takođe dao uveravanje da će ovo biti fer i pravična debata i da nijedna strana neće dobiti pitanja unapred.

Haris ne bi pristala na FoxNews debatu 4. septembra, ali taj datum će biti otvoren u slučaju da se predomisli, kao što je uradila u vezi sa svakim od svojih dugo držanih i negovanih političkih uverenja.

Radikalna levica nije pristala na moguću treću debatu, koja bi išla na NBC lažnim vestima. Bog blagoslovio Ameriku – napisao je Tramp na svojoj društvenoj mreži TruthSocial.

Podsetimo, prema rezultatima poslednjih istraživanja javnog mnjenja u Sjedinjenim Državama, Kamala Haris, kandidatkinja Demokratske stranke i aktuelna potpredsednica Amerike, povećava prednost u odnosu na Donalda Trampa, kandidata Republikanske partije i bivšeg predsednika SAD.

Istraživanja su obavljena nešto više od dva meseca pre izbora, koji su zakazani za peti novembar. Obavljena su na nacionalnom nivou i izvršio ih je Univerzitet „Fairleigh Dickinson“, preneo je Daily Mail.

Prema rezultatima, Kamalu Haris na nacionalnom nivou podržava 50 odsto birača, dok je uz Trampa njih 43 odsto. Preostalih sedam odsto ispitanika tvrdi da će na izborima glasati za nekog drugog kandidata.

Kampanje Donalda Trampa i Kamale Haris sukobile su se u vezi sa predstojećom debatom koja bi trebalo da se održi u septembru na televiziji ABC, prenosi Glas Amerike.

Kako se navodi, tim demokrata traži da mikrofoni kandidata ostanu uključeni sve vreme debate, dok Tramp preti da će se povući iz debate, jer smatra da je televizija ABC „pristrasna“, iako je ranije pristao da učestvuje u duelu.

– Zašto bih vodio debatu protiv Kamale Haris na toj televiziji – napisao je Tramp na društvenim mrežama, uz tvrdnje o „pristrasnosti“ mreže ABC.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter