Izvor: Blic
10.10.2022 u 14:25
0

ZAVRŠENA JE „PRVA EPIZODA“: Medvedev upozorio da će Moskva vršiti dodatne napade na Ukrajinu!

Zamenik predsedavajućeg Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev upozorio je da će Moskva vršiti dodatne napade na Ukrajinu, nakon nekoliko raketnih udara na Kijev i druge ukrajinske gradove.

On je na „Telegramu“ napisao da je završena „prva epizoda“ i da će ih biti još, te da će, prema njegovom ličnom mišljenju, trenutna konfiguracija vlasti u Kijevu predstavljati konstantnu, direktnu i jasnu pretnju Ukrajini i da cilj postupaka Moskve u budućnosti, osim zaštite ruskog naroda i granica Rusije, treba da bude „potpuna demontaža političkog režima u Ukrajini“, prenosi RIA Novosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Raketni napadi prijavljeni su jutros u nekoliko gradova u Ukrajini, uključujući Kijev. Tokom napada pogođena je i zgrada nemačkog Konzulata, koja nije u upotrebi od početka ruske specijalne vojne operacije uz Ukrajini.

POKUŠALI SU DA DIGNU U VAZDUH DEO GASOVODA TURSKI TOK: Putin otkrio šta je bio cilj napada Ukrajine!

Napade je osudila Italija, a oglasili su se i visoki predstavnik EU za spoljnu politiku Đuzep Borelj i portparol Evropske komisije Peter Stano koji su, takođe, osudili raketne udare.

Rojters je objavio komentar ministra spoljnih poslova Ukrajine Dmitra Kulebe, koji je na „Tviteru“ napisao da je ukrajinska Vlada zatražila „odlučan odgovor“ UN.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter