Izvor: Tanjug
08.06.2022 u 12:37
0

Zelenski i Šolc ragovarali o poštovanju prava ratnih zarobljenika!

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski objavio je danas na Tviteru da je u telefonskom razgovoru sa nemačkim kancelarom Olafom Šolcom pokrenuo pitanje poštovanja međunarodnih pravila koja regulišu postupanje sa ratnim zarobljenicima.

Kancelar Nemačke i ukrajinski predsednik su razgovarali i o jačanju odbrambene podrške Ukrajini i složili su se da je potrebno učiniti sve da se ukrajinske žitarice namenjene izvozu “izvuku iz Ukrajine”, posebno morskim putevima, dodao je portparol, navodi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ČAVUŠOGLU NAKON RAZGOVORA SA LAVROVOM: Naš sastanak je bio plodonosan! (FOTO)

Nemački kancelar informisao je Zelenskog o svom telefonskom razgovoru od 28. maja sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, saopštio je portparol nemačke vlade, ne navodeći detalje, prenosi britanska agencija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter