Izvor: Informer
29.06.2022 u 10:53
0

ZELENSKI IPAK SVE SLAGAO? Pojavili se snimci iz Kremenčuka, evo šta se zaista dogodilo (VIDEO)

Ruske Vazdušno-kosmičke snage su u ponedeljak uništile skladište naoružanja i municije u Kremenčuku, a Ukrajina je optužila rusku stranu da je pogodila šoping centar u kojem je stradalo 18 ljudi. Sada su objavljeni snimci koji pokazuju šta se zapravo dogodilo.

RASTE BROJ ŽRTAVA NAPADA U KREMENČUKU! U ruskom raketnom udaru ubijeno najmanje 18 ljudi

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je da je pogođeno skladište u kojem je bilo smešteno zapadno naoružanja i municije, a da je detonacija municije izazvala požar u obližnjem tržnom centru koji nije radio.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na Tviteru su objavljeni snimci sigurnosnih kamera koji pokazuju momenat kada raketa pogađa Kredmaš, skladište sa NATO naoružanjem.

Ukrajina je prenela da je Rusija pogodila šoping mol u kojem se, u trenutku udara, nalazilo oko 1.000 ljudi. 

– Vatrogasci i vojnici tragaju danas za preživelima u ruševinama tržnog centra u ukrajinskom gradu Kremenčuku, nakon što je u ruskom raketnom udaru ubijeno najmanje 18 ljudi – preneli su ukrajinski mediji tada. 

Oglasio se i Volodimir Zelenski, tvrdeći da su dve ruske rakete pogodile tržni centar u kojem se nalazilo oko 1.000 ljudi, ali da su na sreću mnogi uspeli da izađu, a da je više od 40 osoba prijavljeno kao nestalo.

Međutim, snimci govore malo drugačije.

Osim što je šoping centar nedeljama pre napada bio zatvoren, može se videti i nivo oštećenja samog centra.

Ruski šef diplomatije, Sergej Lavrov, rekao je da su lažne optužbe za Kremačuk nalik onima za Buču. Tržni centar u Kremenčugu zapalio se nakon napada na hangar sa oružjem iz SAD i Evrope, rekao je ruski ministar spoljnih poslova.

– Ministarstvo odbrane Rusije je veoma jasno i precizno razjasnilo šta se u stvari dogodilo. Bombardovan je hangar gde je stiglo američko i evropsko oružje, municija. Usled detonacije municije zapalio se prazan tržni centar koji se nalazio pored – rekao je Lavrov.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter