Izvor: Tanjug
14.09.2022 u 07:46
0

ZELENSKI NE KRIJE OPTIMIZAM – BAREM U OVOM MOMENTU: „Oslobođeno 8.000 kvadratnih kilometara okupirane teritorije u Harkovskoj oblasti!“

Predsednik Ukrajine – Volodimir Zelenski saopštio je da su ukrajinske snage ovog meseca do sada oslobodile oko 8.000 kvadratnih kilometara okupirane teritorije, u severoistočnoj Harkovskoj oblasti.

ZELENSKI DANAS SA DIREKTORKOM MMF: Tražiće čak 15 do 20 milijardi dolara pomoći Ukrajini

„Stabilizacione mere su završene na otprilike polovini te teritorije, a na oslobođenom području približno iste veličine, mere stabilizacije su još uvek u toku“, rekao je Zelenski u sinoćnom obraćanju, navodi britanska agencija uz napomenu da u ovom trenutku nije mogla nezavisno da potvrdi ove informacije.

Američki predsednik Džozef Bajden izjavio je da je Ukrajina postigla značajan napredak u kontraofanzivi protiv ruske vojske, ali da nije moguće reći da li je rat na prekretnici.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na pitanje novinara da li je rat u Ukrajini na prekretnici, Bajden je juče rekao da je teško na to odgovoriti, ali da misli da će se taj sukob odužiti, prenosi Rojters.

Bela kuća, koja je obezbedila milijarde dolara oružja i druge podrške Ukrajini, saopštila je da će SAD verovatno objaviti novi paket vojne pomoći u „narednim danima“, navodi britanska agencija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter