Izvor: Tanjug
13.10.2022 u 11:36
0

ZELENSKI NI PUTEM VIDEO-PRENOSA NE MOŽE DA SAKRIJE „NEMOĆ“: „Ukrajina ima samo 10 odsto od potrebnog za protivvazdušnu odbranu…“

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski saopštio je danas da njegova zemlja ima samo oko 10 odsto onoga što joj je potrebno za protivvazdušnu odbranu i ponovo isključio diplomatske kontakte sa Rusijom.

ZELENSKI ODBIJA DA PREGOVARA SA PUTINOM: Ušakov poručio predsedniku Ukrajine „Nikad ne reci nikad!“

On je u video obraćanju Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope, naglasio da diplomatija nije moguća sa liderima koji ne poštuju međunarodno pravo, navodi britanska agencija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zelenski je rekao i da Moskva mora da bude naterana da se spovede zahteve Međunarodne agencije za atomsku energiju i da dozvoli demilitarizaciju ukrajinske nuklearne elektrane u Zaporožju koja je pod ruskom kontrolom.

Ukrajinski predsednik je saopštio i da je u područjima Harkovske oblasti koje su ponovo pod kontrolom Kijeva stanje pođednako užasno kao u Irpinu i Buči,koji su ranije oslobođeni od ruskih snaga, navodi Rojters.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter