Izvor: Tanjug
18.10.2022 u 11:44
0

ZELENSKI PORUČIO DA NIJE OSTALO PROSTORA ZA PREGOVORE SA PUTINOM: Ruski udari uništili 30 odsto ukrajinskih elektrana!

Ruski vazdušni udari su od 10. oktobra uništili 30 odsto ukrajinskih elektrana, izjavio je danas ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski.

On je na Tviteru napisao da su napadi izazvali masovna zamračenja širom Ukrajine i da „nije ostalo prostora za pregovore“ sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zelenski povodom jutrošnjih napada optužio Rusiju za teror nad civilima, njegova poruka obišla i „podelila svet“!

Ukrajinski predsednik optužio je Rusiju za ubijanje i teror nad civilima, nakon današnjih vazdušnih napada na ukrajinske gradove.

Ruske snage napale su danas energetsku infrastrukturu u severnom Kijevu, a primećeno je nekoliko eksplozija i dim koji se diže nad gradom, dok je grad Žitomir ostao bez struje i vode, saopštili su ukrajinski zvaničnici i svedoci, prenosi Rojters.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter