Izvor: TANJUG
26.09.2024 u 13:20
0

ZELENSKI SE ZAHVALIO SAD: Najavljeno da će poslati Kijevu vojnu pomoć

Zelenski se zahvalio SAD nakon najavljivanja pomoći Kijevu od oko osam milijardi dolara

NJUJORK – Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski zahvalio se danas američkom predsedniku Džozefu Bajdenu i obema strankama u američkom Kongresu, nakon što je najavljeno da će SAD poslati Kijevu vojnu pomoć u vrednosti od skoro osam milijardi dolara i uvesti nove sankcije Rusiji.

NETANJAHU IZJAVIO: Netačni navodi medija da će biti prekida vatre u Libanu

“U ime ukrajinskog naroda i naših hrabrih ratnika na prvim linijama fronta, zahvaljujem se našem najbližem savezniku, SAD, što su pronašle način da ustupe preostalu bezbednosnu pomoć Ukrajini i obezbede da predsednička ovlašćenja potraju do završetka fiskalne godine u SAD“, napisao je Zelenski na svom nalogu na mreži Iks.

On je istakao da će Kijev novu pomoć SAD upotrebiti kako bi na najefikasniji način dostigao glavne ciljeve, to jest pobedu Ukrajine, pravedan i trajni mir, kao i transatlantsku bezbednost.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter