Izvor: AGENCIJE
16.06.2024 u 18:09
2

ZELENSKI SPREMAN ZA MIR ILI BLEFIRA: Ovo su njegovi preduslovi da se otpočne sa pregovorima o miru

Zelenski je posebno naglasio da su svi učesnici podržali teritorijalni integritet Ukrajine Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas na kraju globalne Mirovne konferencije o Ukrajini održane u švajcarskom gradu Birgenštoku da bi Moskva trebalo da se povuče sa ukrajinske teritorije kako bi "već sutra počeli mirovni pregovori", ali, prema njegovim rečima Rusija i njeno rukovodstvo "nisu spremni za pravedan mir

Zelenski je izjavio da bi prisustvo Rusije na drugom mirovnom samitu o Ukrajini pokazalo „njihovu volju za mir, njihovu želju da stave tačku na rat“, prenosi švajcarski list.

Ukrajinski predsednik je ukazao da bi Kina, koja je odbila da učestvuje na mirovnom samitu u Švajcarskoj, trebalo direktno da saopšti Ukrajini svoje mirovne predloge umesto što to čini preko medija, prenosi Ukrinform.

On je zahvalio svim učesnicima mirovnog samita što su zajedno napravili prve korake ka miru, podsetivši da je na skupu u Birgenštoku učestvovala 101 država i međunarodna organizacija.

Zelenski je posebno naglasio da su svi učesnici podržali teritorijalni integritet Ukrajine

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “ZELENSKI SPREMAN ZA MIR ILI BLEFIRA: Ovo su njegovi preduslovi da se otpočne sa pregovorima o miru”

  1. shvatite! da vii, mi ljudi smo Van zemaljci ovde. Mii nismo odavde. A životinje su.
    Satanizam je preuzeo svet i vlada najmanje 450 godina unazad.. svaki glumac u Americi je naravno obrnut! nema izbora. ono je izabrano već sa mali moga. zato nam lazu u mediama. SVE JE LAZ! MA sve. zato te i truju!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter