Izvor: HappyBSC
09.04.2022 u 10:19
0

ZGROŽEN SAM PUTINOVOM INVAZIJOM! STIŽE ORUŽJE UKRAJINI! Boris Džonson pred Šolcom izvređao predsednika Rusije!

Britanija i Nemačka su užasnute Putinovom invazijom i složile su se da te dve zemlje moraju ići dalje da pomognu Ukrajini.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Boris Džonson je na svom tviter nalogu objavio da Ujedinjeno Kraljevstvo će poslati više odbrambenog oružja Ukrajini i radiće sa partnerima iz G7 kako bi gađali svaki stub ruske ekonomije kako bi osigurali da Putin ne uspe. On je žestoko izvređao Putina pred Šolcom. 


UKRAJINSKA VOJSKA NANELA JAK PORAZ RUSIJI! Potukli su ih, zauzeli njihov štab, a onda su se pobedonosno snimali (VIDEO)

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter