Izvor: sport
24.07.2024 u 10:50
0

ZLOČIN U PARIZU KOJI JE POTRESAO JAVNOST PRED SAM POČETAK OLIMPIJSKIH IGARA: Desio se strašan zločin

Grupno silovali turistkinju u Parizu

Javnost u Parizu je u potpunom šoku i sa punim pravom zabrinuta

Neposredno uoči početka Olimpijskih igara u Parizu se dogodio jeziv zločin. Jedna turistkinja iz Australije je silovana, a o svemu je svoj komentar dala šefica atletskog tima ove zemlje, Ana Mirs.

– Da, upoznata sam sa situacijom. Užasno. Svim srcem smo uz tu ženu. Nema mnogo detalja koji su nam došli i poruka koju dajemo sportistima je da moraju da budu zaista, zaista oprezni. Još uvek nemamo povratnu informaciju od naših sportista da se osećaju nesigurno. Ohrabrujemo ih ako izađu van sela da ne budu sami, da ne nose timsku opremu, samo da nose normalnu odeću – rekla je Ana Mirs.

Pariski tužioci otkrili su kako policija istražuje navode 25-godišnje Australijanke da je grupno silovana tokom vikenda iza nas. Ona je prijavila incident pošto se sakrila u restoranu na severu Pariza, iscepane haljine i vidno potrešena, devojka je u subotu ujutru utrčala u restoran. Ona je prijavila da su je u centru pariza silovala petorica muškaraca, vlasnici restorana su odmah pozvali policiju i hitnu pomoć i devojka je prevežena u bolnicu radi medicinskog pregleda.

Francuska policija sprovodi istragu i pregleda snimke nadzornih kamera. trenutno je na ulicama pariza pojačan broj policijskih snaga uoči početka olimpijskih igara kako bi se osigurala bezbednost i učesnika i posetioca.

Napadači još nisu uhapšeni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter