Izvor: happy tv
25.10.2024 u 09:01
0

DOBRO JUTRO SRBIJO: Kako nam elektori kroje sudbinu

Sa Markom Nikolićem RT Balkan razgovarali smo na temu Američkih izbora

Izborni sistem u americi je čudan, donekle nepravedan. Postoje države u kojima ni ne mora da se glasa zna se da će biti republikanske odnosno demokratske.

Glavne su države: Arizona, Džordžija, Mičigen, Pensilvanija, Severna Karolina, Nevada.

Danas religija ima značajnu ulogu u Americi i čini se da će zapravo oni koji nisu religiozni odlučiti ko će biti sledeći predsednik. Sudeći po svim anketama Tramp vodi u 5 država, sa druge strane vidimo da Kamala Haris gubi konce i naziva ga Hitlerom, fašistom dok sa druge strane Džo Bajden koji je još uvek aktuelni predsednik izdao je naređenje da bezbedonosne službe čuvaju Trampa kao njega da čuvaju. Čudne se stvari dešavaju pred ove izbore u Americi.

Mnogi glasači su već glasali ostalo je možda manje od 50% ljudi koji treba da izađu na glasanje. Tramp planira da osvoji apsolutnu većinu glasova u Americi i odnese ubedljivu pobedu.

Pojava Maska koji svaki dan dodeljuje milion dolara, zatim njegovo obećanje da će svakom glasaču dati po 50 dolara, tamo su i mediji veoma podeljeni, kampanja Kamale Haris doživljava debakl, na neki način dovodi svoju kampanju u problem. Sad pokušavaju da izvlače kampanju podrškom javnih ličnosti kao Eminem, Tejlor Svift…

Amerika je postala na neki način taoc onih koje je štitila kao što su Ukrajina i Izrael, jer im je mnogo oružja isporučila i mnogo moći im je dala tako da može svašta da se desi u svetu a da više čak ni Amerika ne može da utiče na te događaje.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter