Izvor: happy bsc
30.08.2024 u 09:44
0

DOBRO JUTRO SRBIJO: Reklame za drogu na ulicama grada

Ovog jutra tema je bila: Reklame za drogu na ulicama grada

Ovog jutra gost u našem studiu bio je Milan Pekić, Direktor Vladine kancelarije za borbu protiv droga sa njim smo razgovarali na temu: Reklame droga na ulicama grada

Nedavno su se po gradu pojavile nalepnice koje bukvalno reklamiraju mogućnost nabavke droge skoro pa na dva klika, naš gost je objasnio da služba VTK radi sve da spreči zloupotrebu kriptovanih sistema, i uspevaju u meri u kojoj je to moguće.

Konkretno za situaciju sa nalepnicama, naš gost Milan Pekić je opisao kako taj sistem sa QR kodovima na nalepnicama funkcioniše i na koji način naša služba sprečava kupoprodaju.

Roditelji, oprez!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter