Izvor: BSC HAPPY
18.08.2024 u 09:01
0

DOBRO JUTRO SRBIJO: Sin Nikole Pašića- prvi SRPSKI PLEJBOJ I TAJKUN

Ovog jutra sa novinarom Milanom Bogojevićem razgovaramo o sinu Nikole Pašića.

  • Radomir Pašić koga je samo otac zvao Rada, napisao sam knjigu kojom sam pokušao da obuhvatim sve njegove afere jedan veoma težak posao, bilo ih je mnogo ali da kažemo da sam uspeo najvećih 30 afera koje je činio za svog života pod kišobranom svog oca. On je sin najdugovečnijeg i najpoznatijeg političara u Srbiji Nikole Pašića, čoveka koji je 45 godina bio na čelu radikalnog pokreta. Ova knjiga kada kažemo da je o Radi toliko je i o Nikoli Pašiću, jer on ništa od toga ne bi mogao da uradi bez podrške svog oca koji mu je bio saveznik i oslonac u svim aferama, one su bile jako kompleksne i komplikovane rekao je istoričar Milan Bogojević.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter