Izvor: bsc happy
11.07.2024 u 12:21
0

DOBRO JUTRO SRBIJO: Ubrzavamo saobraćaj i smanjujemo gužvu

Današnja emisija "Dobro jutro Srbijo", sa gostom Goranom Vesićem , obrađujemo temu saobraćaja u Srbiji.

  • Ubrzavamo saobraćaj izgradnjom brzih železnica i to je najbitnije kada je u pitanju tehnološki razvoj Srbije, u Srbiji se gradi mnogo puteva, brzih saobraćajnica  imamo sve više investicija, mi smo izgradili 76 km brze železnice između Beograda i Novog Sada i do kraja novembra početkom decembra pustićemo u saobraćaj novih 108 km brze železnice između Novog Sada i Subotice ja sam ponosan na taj projekat zato što sam ga lično vodio poslednjih godinu ipo dana i kao što možete da vidite završen je pre roka. Predsednik Vučić je zamolio kineske kompanije da skrate rok za još godinu dana i oni su to uradili a sada su skratili rok za 6 meseci rekao je Goran Vesić ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter