Izvor: happy tv
12.09.2024 u 07:49
0

DOBRO JUTRO SRBIJO: Zašto je Pavel Durov uhapšen?

Ovog jutra sa našim gostima razgovarali smo na temu zašto je Pavel Durov uhapšen

Gost u našem studiu je Tiosav Purić

Pavel Durov je simbol za istinu i slobodu a kada izbiju ratovi prva strada istina. Do sada je Evropa bila ta koja je važila za kolevku slobode a sada imamo situaciju da je zapravo ona ta koja “ slobodu “ na neki način sankcioniše.

Naš gost Tiosav Purić rekao je da Telegram koristi skoro milijardu ljudi, Pavel Durov i njegov brat napravili su Telegram tako da niko niko ne može da pristupi sa treće strane, podaci korisnika su potpuno zaštićeni. Pavel Durov je ostao dosledan zaštiti podataka i zbog toga je Pavel meta, jer bi i FBI i ostale službe želele da se dokopaju tih podataka, predhodno rusi a sada zapad.

Trenutno, bez obzira na sukobe Durova i Putina, jedina Rusija brani Durova a zapad koji ga je nekada hvalio sada ga hapsi.

“ Za sve ono što se objavljije na telegramu, ne može da bude odgovoran Durov“ kaže naš gost i citirao je Dimitrija Peskova koji je rekao “ I citroen i pežo koriste teroristi pa niko ne tuži Citroen i Pežo“

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter