Izvor: bsc happy
26.08.2024 u 15:31
0

POSLE RUČKA: Bolesti posle odmora

U današnjoj emisiji "Posle ručka", sa našim gostima, govorimo o bolestima posle mora

  • Veoma je važno da se peru ruke, kao i voće i povrće bitno je da vodimo pravilnu higijenu. Kada neko preleži hepatitis A ima određenu hranu koju sme da jede i onu koju ne sme da ne bi imao posledice, dakle ishrana je u tom periodu veoma važna, što se tiče samog oporavka neko se oporavi za tri nedelje a neko za mesec dana nije to toliko teška bolest koje treba da se plašimo rekla je dr Aleksandra Pantović.
  • Pored hepatitisa A možemo dobiti i hepatitis C, dolazi do toga kada se ljudi malo opuste na odmoru i lako sklapaju nova poznanstva. Odmor jeste dobar i veoma važan ali isto tako može da proizvede brojne probleme, sama činjenica da nismo više u istom okruženju, menjamo ishranu potrebno nam je vreme adaptacije a sve ovo u nama budu jedno stresno stanje rekao je dr Momčilo Matić.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter