Izvor: BSC HAPPY
13.08.2024 u 15:45
0

POSLE RUČKA: Brak, porodica, kad moraš pred oltar

U našoj današnjoj emisiji Posle ručka sa našim gostima razgovarali smo o porodici, braku, partnerskiim odnosima

Na samom početku emisije, osvrćemo se na reči našeg cenjenog profesora Vladete Jerotića koji ističe da je jako važno u životu sa partnerom i braku zadovoljiti sve četiri komponente svakog pojedinca: duhovnu, emotivnu, intelektualnu i fizičku, što nam olakšava da kada jedna popusti možemo pojačati ovu drugu.

Da li je brak predrasuda ili ne i da li je neophodan ili možemo živeti u zajednici koja se bazira na ljubavi, mišljenje naše slavne glumice Eve Ras je da je „brak Božji dar koji treba prihvatiti“, iako danas mladi ljudi ne žele da se venčavaju. Ističe nedavni primer na Olimpijskim igrama mađarske takmičarke, koja je javno zaprosila svog dečka i on je prihvatio, kao pozitivnost koja osporava već uvreženo mišljenje.

Hajrija Ramadani iz Udruženja žrtava nasilja, ističe važnu poruku da žene ne treba da trpe nasilje u porodici i misli da je u zajedničkom životu važno prilagođavati se partneru i menjati sebe, imati dogovor i međusobno poštovanje.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter