Izvor: happy tv
15.10.2024 u 15:17
0

POSLE RUČKA: Da li žena treba da vodi glavnu reč?

Porodične vrednosti u krizi, žene zastranile u feminizam

Gosti u našem studiu bili su:

Dušan Trifunović , zaštitnik prava muškaraca

Milica Mitrović, advokat

Ivana Jordan, pevačica

 

Dušan Trifunović smatra da je žena dovedena u zabludu u ovom 21 veku. Ostavljene su joj stare obaveze i uloge i nametnute nove, nije rasterećena, data su joj prava.

“Žene feministkinje ne žele obaveze, žele samo prava.“ rekao je on.

Milica Mitrović nisam feministkinja, neutralna sam da se tako izrazim. Ja sam rođena ravnopravna i nikakva prava nisam dobila naknadno, da li će to uticati na Alfa mužjaka ili ne, ne zanima me. Žena je čovek koji je rođen potpuno ravnopravan.

Ivana Jordan govoreći o podelama i takmičarskom duhu između mučkarca i žena, navela je da to zapravo uništava zajednicu. odnos i duhovni mir. Mi jesmo jednaki a u razlikama koje su nam date po rođenju, treba uživati sa svojim partnerom.

Žena treba da bude dovoljno mudra, šarmantna nežna a opet dovoljno jaka, sposobna i pametna da svog muškarca neguje. A ne da jedni druge spuštamo da bismo sebe uzdigli.

Žena treba da bude inspiracija za muškarca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter