Izvor: bsc happy
19.07.2024 u 15:19
0

„POSLE RUČKA“: Gospodski život na selu

U današnjoj emisiji "Posle ručka" obrađujemo nemili događaj koji se desio juče, i temu koliko smo zapravo bezbedni.

  • Živim u Novim Karlovcima, 5 kilometara od autoputa to je selo sa 3300 stanovnika, imamo infrastrukturu, gasovod, vodovod dakle sve što ima i u gradu naravno školu i dom zdravlja kao i tri prisutna tgovinska lanca. Ono što je za mene veliko olakšanje jesu parking mesta, zaista uvek možete da se parkirate i naravno mnogo zdravija ishrana koja je presudna i veoma važna rekao je poljoprivrednik Marijan Rističević.
  • Za mene šuma predstavlja najlepše mesto za život, naravno ne mislim bukvalno u šumi ali u neposrednoj blizini, život na selu sada kada su se promenili uslovi življenja i uslovi po pitanju zdravlja gde je sada zdravlje mnogo više ugroženo u gradovima nego na selu a posebno zato što imamo čistiji vazduh i bolje zemljište rekao je nutricionista dr Momčilo Matić.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter