Izvor: bsc happy
09.08.2024 u 15:24
0

POSLE RUČKA: I dalje traže decu

U našoj današnjoj emisij Posle ručka sa našim gostima razgovarali smo o nestalim bebama.

  • Obavili smo na desetine razgovora sa lekarima, sestrama, babicama, pogrebnicima i čistačicama niko nikada nije rekao da krađe u porodilištima nije bilo, dakle to je bila javna tajna mi nismo paranojični mi opravdano sumnjamo da se sa našom decom trgovalo. Ono što je jako bitno a zajedničko je za sve roditelje u Srbiji jeste upravo dokumentacija koje nema, naprasno nestaje rekla je Radojka Pantelić ( komisija za nestale bebe)
  • Za vreme Kraljevine Jugoslavije žena nije mogla biti babica ako nije rađala, od mog tate majka je bila babica imala je 10 porođaja i trinaestoro dece, sva ženska deca iz familije su postala babice, neke u Leskovcu i Beogradu a neke čak i u Kanadi. Ono što me je uvek zbunjivalo je činjenica da je najveći broj dece umirao na trećem spratu gde su isključivo ležale majke sa spontanim porođajima, sa decom odgovarajuće težine i sa vitalnim parametrima rekla je babica u penziji Gospava Petrović.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter