
Foto: BSC HAPPY
„POSLE RUČKA“ NA HAPPY TV: Šta jedemo, a šta nas jede?
"Posle ručka" je srpska tok-šou televizijska emisija koja se emituje od marta 2017. godine na Happy TV
Tema današnje emisije „Posle ručka“ je: „Šta jedemo, šta nas jede“.
Naši gosti će razgovarati o tome da li meso u Srbiji sadrži hormone i antibiotike, kao i na koji način zagađena i veštačka hrana ugrožava zdravlje.
Takođe, biće reči i o odnosu koji savremeni čovek ima prema hrani, te kada je put ka spasenju, a kada prema iskušenju.
PROČITAJTE: „POSLE RUČKA“: Tradicija je skup vrednosti koje prenosimo sledećim generacijama
Gosti današnje emisije „Posle ručka“ su: Nataša Rakić, influenser, prof. dr Dušan Živić, nutricionista, prof. dr Alek Račić, Srpsko lekarsko društvo, i Dejan Čorogar, fitofarmaceut.
U današnjoj emisiji biće reči i o tome da li se prejedamo na nervnoj bazi, te zašto jedemo i kada nismo gladni.
Novu emisiju „Posle ručka“ gledajte danas od 14.30!
Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.
Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74
Pročitaj još iz rubrike
„POSLE RUČKA“ NA HAPPY TV: Šta jedemo, a šta nas jede?
DOBRO JUTRO SRBIJO: Deca kroz igru sa loptom uspešno prolaze kroz sve faze razvoja
„POSLE RUČKA“: Tradicija je skup vrednosti koje prenosimo sledećim generacijama
„POSLE RUČKA“ NA HAPPY TV: Između gena i mita – ko su Srbi u stvarnosti i legendi?










